Ünlülerin Favori Güneş Gözlüğü Markaları

Ünlülerin Favori Güneş Gözlüğü Markaları

Türk ve dünya yıldızlarının beğenerek kullandığı markalar, özenle seçilmiş yeni gözlük kreasyonlarından derlenmiştir. Top modellerden, oyunculara ve oyunculardan sporculara kadar ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları, Optika Gözlük firmasının size sunduğu seçenekler arasında yer almaktadır. Severek kullanılan yeni moda modellerin şık tasarımları unutulmazlar arasında.

Kadınlar İçin En Güzel Tasarımları Yapan Gucci/ Mariah Carey

Amerika’nın ünlü şarkıcısı Mariah Carey, yuvarlak hatları ve sivri bir çenesi olduğu için genel olarak gözünü tamamen kapatan modeller tercih etmektedir. Sevimli köpeğiyle birlikte daima modaya uymaya çalışan şarkıcı, Gucci 2969 model güneş gözlüğünü tercih eden ünlüler arasında yer alıyor. Ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları içinde Gucci ön sıralardan inmezken, geniş çerçeve ve tasarım kulak üstü modeller 2020 yılının en favori gözlük seçenekleri oluyor.

Gucci/ Paris Hilton

Paris Hilton’da uzun yıllardır Gucci markasını kullanmaktadır. Geniş çerçeve sevenler için özel tasarımlar yapan Gucci, ünlülerin favori güneş gözlüğü markalarından biridir. Geniş ama ince çerçeve sevenler için ise Prada güneş gözlüğü ilgi çeken modeller sunar.

Gucci için daima yeni stiller üretmek, retro ve vintage dönemlerinin en sevilen trendlerini ünlü yıldızlara sunmak en kolayı olmuştur. Son dönemin ne çok tercih edilen geniş çerçeve modelleri için Gucci ve Prada markaları sezona özel tasarımlar hazırlar.

Monica Bellucci’nin Favori Markası / Dolce & Gabbana

Via del Ges, Milano’da görüntülenen ünlü İtalyan aktrist Monica Bellucci uzun yıllardır Dolga & Gabbana markasından vazgeçmeyen ünlüler arasında yer almaktadır. Genel olarak, siyah, kahverengi ve beyaz çerçevelerini kullanmaktan kendini alamayan ünlü oyuncu, kalın çerçeve ancak ince cam tasarımı modelleri tercih etmektedir. Karakteristik bir yüze sahip olan Bellucci için trend olan modellerden biri de 6042B Gabbana gözlüktür. Göz ve kaş çevresini tamamen kaplayan, yüzünün etrafında şık bir görünüm sunan Dolce markası ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları arasında yer almaktadır. Üç renk ve farklı tasarımlarla yüz şekline göre ideal modelleri bulunan markalardır.

Elçin Sangu Yuvarlak Çerçeve Aşkı! / Humphrey

Ünlü oyuncu güneş gözlüğü seçimlerini genel olarak yuvarlak çerçeve üzerinden tercih etmektedir. Dünyanın en iyi markaları arasında yer alan Tom Ford, JB by herome Boateng modelleri sevilerek kullanılan markalardır. Ünlülerin favori gözlük markaları arasında yuvarlak çerçeve seven Sangu için Humphrey markası da idealdir.

Yüzü karakteristik olan ünlüler için özel tasarımların yer aldığı Gucci ‘de yuvarlak çerçeve modeller için ideal seçenekler sunar. Özellikle tam yuvarlak ya da damla stiller için özel tasarım modelleri Gucci markasında bulabilirsiniz. Aynı zamanda JB by Jerome Boareng Jermar 2 markası da son zamanların en popüler modelleri arasında yer almaktadır.

Renkli Camlar Serenay Sarıkaya/ Super By Retrosuperfuture

Retro döneminin en sevilen renkleri ve çerçeve modelleri için Serenay Sarıkaya inanılmaz bir yüz hattına sahiptir. Karakteristik yüzünün sağladığı vurucu etki, gözlük modellerinin de sevilen yüzü olmasını sağlar. Ünlülerin favori gözlük markaları arasında Super By Retrosuperfuture modeliyle Serenay Sarıkaya ilgi çekiyor. Son dönemin en sevilen renkli modellerini kullanan oyuncu, turuncu, sarı ve kırmızı ağırlıklı tonlarla ince çerçeve modelleri tercih ediyor. Yeni ürünler arasında üst çerçeve kalın modeller de yer alırken, geometrik şekilleri farklı olan altıgen ve üçgen modelleri de ünlü oyuncunun kullandığını görebiliyoruz. İddialı renklerle, göze çarpan çerçeveleri tercih ediliyor.

Erkek Ünlülerin Favori Gözlük Markası / Carrera

Justin Timberlake’nin severek kullandığı Carrera Champion markası, ünlülerin favori gözlük markaları arasında yer alıyor. Genel olarak siyah, kahverengi ve yeşil renklerini tercih eden ünlü popstar, sporşık giyimi benimsediği için özel olarak sportif görünüme sahip olan çerçeve modelleriyle tanınıyor.

Carrera Champion markasının sevilen ilgi çekici ve kararlı bir görünüm sunan geniş çerçeve modellerini tercih ederken, sade ve düz modelleri kullanmayı seviyor. Yüzünün karakteristik duruşuna özel hafif oval hatları seçen şarkıcı, kare ya da dikdörtgen modelleri çok nadir kullanan ünlüler arasında yer almaktadır. Spor kıyafetlerine uygun genel olarak hatları belli modelleri tercih etmiyor.

Brad Pitt / Ray Ban Modasının İlkleri

Sevilen ünlü oyunculardan biri olarak Brad Pitt denince akla Ray Ban markası gelmektedir. Ünlü oyuncunun yıllardır vazgeçmediği markalardan biri olan Ray Ban’ın damla ve pilot gözlük modellerinden biri olan RB3025 serisini kullanıyor. Pitt, bu gözlükleri hem kendi özel yaşamında hem de birçok filmde kullanıyor. Yüzünün köşeli yapısına uyum sağlayan seçenek olduğundan bu markayı tercih ediyor. Rayban, Özel bir tasarım olarak yıllardır sevilir, şık tasarımların, ince çerçeve ve kendine has geometrik şekillerin başlıca markalarında biridir. Ray ban kullanıcılarının bildiği en güzel özelliklerden biri de ince metal çerçeve kullanıyor olmasıdır. Üstelik 1900lü yıllara dayanan pilotlar için tasarlanan gözlüklerle ün yapmış ve savaş pilotlarından günlük yaşama markasını taşımıştır.

Johnny Depp / Lemtosh Stil

Sevilen yıldızlardan bir diğeri Johnny Depp, sevdiği Vintage modellerin büyülü dünyasını gözlüklerine taşımıştır. Özellikle Lemtosh stil ile hem yuvarlak ve oval modelleri hem de mavi, pembe ve mor renkli cam seçeneklerini gündeme getirmiştir. Yüzünün karakteristik yapısına uygun olan yuvarlak stil, sevilerek kullandığı modeller arasına yerini almıştır.

Hem sportif hem de özel tasarım olan bu modeller, ince çerçeve ve renkli gözlük camı olarak gözün görünmesini de sağlayacak şekilde tasarlanmış modellerdir. JackJack Moscot modelleri de Johnny Depp model çerçeve ve cam seçenleri arasında yer alıyor. Ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları içinde en çok tercih edilen seçenekleri Optika üzerinden bulabilirsiniz.

Tarkan/ Italia Independent Eyewear

Tarkan yıllardır tarzıyla ve şarkılarıyla göz önünde olan sanatçılardan biridir. Hem dünyada hem de Türkiye’de sevilerek dinlenen mega starın kullandığı gözlük markası Italia Independent Eyewear olarak bilinmektedir. Ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları arasında nadir rastlanan isimlerden biri olsa da genel olarak kaş ve göz altı bölgesini kapatan bir tarzı vardır. Aynı zamanda orta çizgili nostaljik bir görünüm de sunan modeller üretir.

Yuvarlak hatları olan aynalı cam modellerini de kullanırken gördüğümüz Tarkan, sivri hatları olan yüz şeklini yuvarlak çerçeve modellerle eşitlemektedir. Sevilen starın ince çerçeve ve metal olan modelleri tercih ettiği de her zaman görülebilir.

Kıvanç Tatlıtuğ/ Vedi Vero

Kıvanç Tatlıtuğ, hem ünlü bir model hem de oyuncu olarak son dönemin en çok sevilen markalarından biri olan Vedi Vero’yu tercih etmektedir. İnce çerçeve ve retro stil seçse de genel olarak kare ya da dikdörtgen geometrik şekillerine sahip olan modelleri kullanıyor. Ten renginin açık olmasından kaynaklı olarak da aynalı ve çarpıcı modeller seçerek, yüz hatlarını daha da belirgin hale getiriyor. Ünlülerin favori güneş gözlüğü markaları arasında Vedi Vero dünya çapında sevilen özel markalar arasında çoktan yerini almıştır. Aynı zamanda son dönem metal çerçeve ve renkli cam stillerini de Kıvanç Tatlıtuğ’un kullandığını görebilir, yeni stil denemelerinde Ray Ban modelleri de rastlayabilirsiniz.

 

Bir önceki yazımıza https://www.optikagozluk.com/blog/icerik/kisa-ozel-aksesuar-secimi linkinden ulaşabilirsiniz.

Etiketler: Ünlülerin Favori Güneş Gözlüğü Markaları
Ekim 17, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR